Friday, March 2, 2012

TAGGED: 11 Things

I'm tagged :D

By the lovely writer of Mikkimash :D It's been quite a while since I got tagged so I'm really delighted to be tagged once again. I enjoy doing tags and tagging people, it's one of the fun games blogging can provide :D

The rules for this tag are just a tiny bit different, here are the rules:

* Post 11 random facts about yourself

* Answer the 11 questions the tagger asked

* Tag 11 other bloggers and create (11) questions for them to answer

* Inform those that you have tagged them


So now that I read the rules, let's get started :)

11 Random Facts ABOUT ME:

  • I turn into a greedy pig whenever there's food around.
  • I build castles in the air when I'm at school.
  • I'm awkward when it comes to socializing. In simpler words, I am plain socially awkward.
  • I start writing poems and song lyrics after listening to a series of Taylor Swift songs.
  • I can shed a tear just by listening to a sad lullaby.
  • I tend to mess up my hair while studying.
  • I am currently tackling the art of cursive writing.
  • I like tall boys.
  • I love caramelized onions on toast, and I'm craving for one right now :O
  • I like hiding under the sheets when I'm watching YouTube videos.
  • I'd wake up from my sleep the next morning in an awkward position, I move alot in my sleep :P

I'm done with 11 Facts about me! Now to the part I've been waiting for, QUESTION TIME :D I'll try my best to answer the questions Mikkimash has set for me...

1. If a stranger drops $50 on the floor, will you return the $ or will you keep it?
(if answer is YES, what will you use the $50 for?)

ans: If I can't identify the owner, FINDERS KEEPERS >:) I would use the money to buy me some good sketching pencils and a few necklaces.

2. Your having a shopping spree day with your bestie, which store will you visit FIRST & why?

ans: I'd visit Etude House first! I love Etude House products and I enjoy checking back to see if there's any item on sale or any new products. I could also recommend a few good products to my bestie to try out :)

3. When shopping with your bestie (prepared for a 10+ hour shopping experience) what kind of shoes will you wear & why?

ans: I'd choose sneakers because they're the most convenient for long walks. They're super comfy and stylish too :)

4. Your bestie has her hair down and curled today, she's looking stunning, will you deliberately spend more time on appearance if she does? (honesty is key =P)

ans: I would, but honestly, I don't like taking too much time on my appearance. I'm already satisfied with my casual and neat look.

5. After shopping for 5 hours, you've realised you've spent a little too much over your budget, however you are in desperate need for a new concealer, which brand will you go for and how much is it?

ans: I'd go with a drugstore brand, it's cheaper and the quality ain't too bad. I'd go with Silky Girl's Perfect Cover Concealer stick.

6. FINALLY, a day off work/studies what are you looking forward to the most?

ans: Lying on the couch, watching YouTube videos (such as make-up tutorials and vlogs) or sketching in my journal (The book that one can only read when I die xD).

7. What is the weird-est habit you have and will you attempt to change it?

ans: My weirdest habit has to be picking off the skin off my fish meat. One of the things I HATE the most is fish skin. I think it's slimy and yucky. I only eat clean pieces of fish. I just can't stand gobbling down a piece of fish with the skin still attached. I don't attempt to change this particular habit because I just cannot stand eating fish skin! YUCK ><

8. The happiest thought that ran through your mind today and rate how happy it made you <3

ans: The happiest thought that ran through my mind today...the 1 week holiday (school break) that starts 2 days earlier for my school :) I can't wait to be free from studies and school :P

9. If happiness is a physical object which you can store in a jar, who will you give the jar of happiness to?

ans: I'd divide my happiness into several bottles and share them with old folks who are depressed. I hate to see senior citizens with frowns on their faces, my heart just sinks. I have great sympathy for old people :P

10. If you could strip something off to give to a poor person on the streets, what will it be?

ans: I'd give them some money enough to buy them a meal, and a Bible if I have one with me.

11. If you had ONE power, whether it's to: fly, invisibility, mind-control etc, what would you chose to have?

ans: This is tough, I'd like to go with all but the it is clearly stated to choose only ONE so...I'll go with mind-control. I feel like there are so many benefits if you can control one's mind. I can control people to do things my way, but I'd have to be careful or I'll end up being the evil villain :P

AND NOW....time to pass on this fun tag to 11 of my amazing followers :D

I choose:

1) Vee from Vee's Randomness
2) PeiYinn from Peiyinn's Stop
3) Rachel from Rach Says Hello
4) Esther a.k.a Unicorn from Blogging Expressing
5) Gina from Monamourmylove
6) Rachel from Once Upon a Rachel
7) Suki from Suki Pooki
8) Fifi from Hello Bunni
9) Mitha Komala from Letters To Juliet
10) Gabby from Gabby's Beauty Basics
11) x-Fatalove

Next, as stated in the rules, I shall think of 11 random questions that those who are tagged must answer :)

1) If you were to star in an romantic comedy, and you are given the choice to pick your co-star/lover in the movie, who would you pick or want to work with?

2) What do you do to calm yourself down when you're anxious (for instance, before a test)

3) What annoys you the most?

4) What do you do when you can't sleep at night?

5) If you could be any character in fiction, whom would you be?

6) Which country do you wish to visit?

7) What will your reaction be when someone tells you you're fat and ugly?

8) What was the last movie you went to see? How was it?

9) If someone wrote a biography about you, what do you think the title should be?

10) What woud be the best birthday present? (something you would really like to recieve on your birthday)

11) If Hollywood made a movie about your life, whom would you like to see play the lead role as you?

I'M DONE :D I'm really curious to see how the bloggers that I have tagged answer the questions :P it's random but I hope you guys enjoy doing this tag :) If you've stumbled upon my blog for the FIRST time, and would like to do this tag, feel free to and let me know if you did it on your blog :)

Have fun!


  1. Thx for your tag, sweetie!~~
    I like tall boys too!!! But.... my bf is not tall ROFLs XD

    I'm glad to see you back!xx

  2. Aww this is so sweet, to be honest I didn't even think anyone would reply to the tag and I think your the first so thank you <3

    Appreciated and funny responses, you have a super kind heart; to old people, to friends and family <3

    I used to eat fish and weirdly enough I specifically peeled the skin off and ate it on it's own, bet this fact is freaking you out! lol, DON'T unfollow me though <3

    Peace <3 <3

  3. Thanks for the tag! I have some facts same as you. I built castle in the air in the school sometime, I'm awkward in socialize and I like tall boys. HaHa. I shall blog about it! :)


To my lovely visitors, I hope you guys leave a comment. I read every single sweet comments you leave me. I appreciate it alot! If you'd like to follow each other via GFC, do feel free to tell me! Thanks ^^